Fudbaler Barse raspalio maštu Bavarcima: Hajde da pozovemo Kovača!

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2018, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler Barse raspalio maštu Bavarcima: "Hajde da pozovemo Kovača!"

Gde ima dima...

Od dolaska Nike Kovača, Bajernu baš i ne cvetaju ruže bez obzira na sasvim dobar početak sezone.

Usledio je pad koji ih je doveo do gubitka prve pozicije u Bundesligi i učestalih kikseva, mada u Ligi šampiona sve funkcioniše savršeno.

Međutim, javna je tajna da iskusni igrači koji drže svlačionicu nisu oduševljeni Hrvatom, ali možda će on uskoro dobiti pojačanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u zemljaku iz Barselone!

Ivan Rakitić u intervjuu za Gol nije negirao mogućnost da se vrati u Bundesligu i ovoga puta zaigra za Bajern.

"Trebalo bi da pozovemo Kovača da ga pitamo šta Nojer i Henes misle o tome", našalio se "Raketa" koji je potom ozbiljno odgovorio.

"Imam posebnu vezu sa Bundesligom, moji dani u Šalkeu su bili sjajni. Videćemo da li ću se vratiti u Nemačku jednog dana, zašto da ne".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.