Izvor: MozzartSport.com, 10.Apr.2021, 09:59

Frustracija Harija Kejna - odlazi ako ne bude Lige šampiona

Atletik piše da je sjajni napadač o tome već obavestio čelnike Sparsa

Nije išlo sa Mauricijom Poketinom, ne ide ni sa Žoze Murinjom. Posle finala Lige šampiona iz 2019. godine, Totenhem ne može da prekine kontinuirane rezultatske podbačaje koje prete da ga i naredne sezone izbaci iz elitnog kluspkog takmičenja u Evropi. Sparsi su ispali iz Liga Evrope posle senzacionlnog poraza u Zagrebu od Dinama (0:3), odavno su van zone Lige šampiona u Premijer ligi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
I nije to jedina briga koja muči ljude iz Totenhema. Liga šampiona će morati da bude ulitmativni cilj i zbog još jednog razloga. Najbolji napadač tima i reprezentativac Engleske Hari Kejn obavestio je čelnike Sparsa da će otići iz kluba ukolio se Totenhem ne zazume četvrtu poziciju i plasira se u Ligu šampiona.

Međutim, njegova namera da izađe iz ugovora sa timom iz Londona neće biti laka. Obzirom da Sparsi traže 120 miliona evra za slobodu najboljeg igrača... Tiho su se pominjali Mančester Junajted ili Mančester Siti kao realne ostrvske opcije, mada Atletik piše da nije nemoguće da Kejn ode u inostranstvo. Tačnije, u redove Real Madrida.

Isti list navodi da je Hari Kejn vrlo frustriran poslednjim dešavanjima u Totenhemu, i da mu nedostaje da se bori za trofeje i Ligu šampiona. Nema sumnje da bi Totenhemu bilo teško da se navikne na život posle Harija Kejna.

Igra kapiten engleske reprezentacije u strašnoj formi ove takmičarske godine. Na vrhu je liste strelaca u Premijer ligi sa Mohamedom Salahom (17 golova), a pod Murinjovim vođstvom je dodao još jedno jako oružje u svoj napadački arsenal: počeo je redovno da spaja igrače sa golovima, pa je upisao i 13 asistencija. Pred Totenhemom je borba za trofej Liga kupa, kao i za mesto u Ligi šampiona, a Kejn nesumnjivo razmišlja i o predstojećem Evropskom prvenstvu. Upravo se prethodnih dana na Ostrvu spekulisalo da bi konačnu odluku Hari Kejn trebalo da donese posle završnog turnira najboljih evropskih selekcija.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.