Filipović potvrdio: Karijeru nastavljam u Novom Beogradu

Izvor: B92, 05.Jun.2023, 13:11

Filipović potvrdio: Karijeru nastavljam u Novom Beogradu

Srpski vaterpolista FIlip Filipović otkrio je da će sledeće sezone igrati za Novi Beograd.

Doskorašnji kapiten reprezentacije Srbije je ove sezone nastupao za Olimpijakos, sa kojim nije uspeo da osvoji Ligu šampiona.

Igpr Milanović najverovatnije neće više ostati trener kluba iz Pireja, a to nije jedini Srbin koji će napustiti Olimpijakos.

Recimo da se na kraju puta osećam dobro, i ništa više od toga. Jer, kao što sam rekao i posle poraza >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od Novog Beograda u četvrtfinalu, ovaj tim nije stvoren za peto ili sedmo mesto. Definitivno smo bili napravljeni za nešto više. I, da i vama razjasnim, produžiću karijeru za još godinu dana. Nastaviću karijeru u Novom Beogradu”, otvoreno je Filip Filipović govorio za grčku Gazetu o budućem angažmanu.

Filipović je planirao da karijeru završi u Grčkoj, ali je u međuvremenu došlo do promene plana,

Moja najveća želja bila je da završim karijeru ovde sa ovom neverovatnom grupom momaka. Zahvalan sam im i reći ću im kada se nađemo na piću ili dva. Možda i mnogo više. Ali, reći ću im da je bila čast biti deo ovog tima. Od prvog trenutka kada sam stigao u Olimpijakos, svi ovde, navijači, a posebno deca, prihvatili su me kao svog. Osećao sam Atinu kao svoj dom tokom dve godine”, poručio je sjajni levoruki šuter i dodao:

Vežu me lepe emocije, biće teško, sigurno ću se vratiti u Atinu da tu provedem izvesno vreme. Mislim da nisam imao slične trenutke u životu, tako lepe, kao kada sam bio sam ovim momcima. Zaista su sjajne ličnosti”, zaključio je Filipović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FILIP FILIPOVIĆ NAPUSTIO OLIMPIJAKOS, PA OTKRIO IME NOVOG KLUBA: ‘Karijeru nastavljam…!’

Izvor: HotSport.rs, 05.Jun.2023

Trofejni igrač se vraća kući. Najbolji srpski vaterpolista Filip Filipović je u Olimpijakos stigao 2021. godine, kako bi njegovim iskustvom pomogao da osvoje Ligu šampiona, ali ih je u tom cilju zaustavila četa Živka Gocića u četvrtfinalu. Ambicije grčkog kluba su mnogo veće, a sada im sledi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.