Izvor: Piplmetar.rs, 17.Apr.2024, 04:35

Filipović: „Nije mala stvar pobediti usred Splita ekipu sa osam svetskih šampiona“

Foto: Tanjug/AP

Kapiten vaterpolista Novog Beograda Filip Filipović, novih šampiona regionalne Premijer lige, rekao je da nije mala stvar pobediti usred Splita ekipu sa osam svetskih šampiona sa prvenstva u Dohi i tako osvojiti titulu.
Novi Beograd je za vikend u odlučujućem meču u Splitu pobedio domaći Jadran rezultatom 15:7 i postao šampion regionalnog takmičenja. Novobeograđani su drugi put u istoriji kluba osvojili titulu prvaka Jadranske lige, što im je posle trijumfa u Kupu Srbije, već drugi pehar do kog su stigli ove sezone.
– Čestitam mojim saigračima i zaista još jednom moram da podvučem na kraju cele ove priče da se sve se svodi na tim. To je ono na šta smo se fokusirali...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.