Filip Stojković se ne plaši PSŽ-a: Mi nemamo poraz već osam meseci

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2018, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Stojković se ne plaši PSŽ-a: ''Mi nemamo poraz već osam meseci''

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković rekao je danas da svaka utakmica u Ligi šampiona donosi veliko iskustvo i da njegov tim može samo da dobije iz duela sa Pari Sen Žermenom.

Zvezda je na početku Lige šampiona igrala nerešeno bez golova sa Napolijem u Beogradu, a sada joj sledi gostovanje Pari Sen Žermenu.

"Svaka utakmica u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligi šampiona je veliko iskustvo, meč u kome samo može da se dobije. Samo kada se takmičite sa najboljima, kao što je to slučaj u Ligi šampiona, možete da vidite gde ste.







Svaka utakmica u ovom takmičenju je zasebna priča. Sudar sa najboljim igračima Evrope i sveta je nešto za šta smo se svi borili kada smo došli u Zvezdu.







Već smo ispunili jedan san, da igramo sa najboljima i da vratimo Zvezdu tamo gde zaslužuje da bude. Očekujem da ćemo se na prvom gostovanju u Ligi šampiona pokazati u što boljem svetlu, treba da izađemo da izmerimo snage sa najboljima u svetu", rekao je Stojković za klupski sajt.

"Snaga našeg tima leži u fenomenalnoj atmosferi koja vlada, kao i u rezultatima koje smo beležili u prethodnom periodu. Sama činjenica da smo od februara poraženi samo u jednoj utakmici govori dovoljno o tome da posedujemo kvalitet i da znamo da se takmičimo.







Svi znamo da su igrači PSŽ-a zaista velika imena, fudbaleri vrhunskog kvaliteta, ali imamo i mi svoje kvalitete. Na terenu će nas biti 11 na 11 i borićemo se kao i do sada na svakoj utakmici.







Sigurno nećemo razočarati nikog. Neće nam nedostajati podrške ni na ovoj utakmici, navijači su u našim srcima i mislima, znamo za šta se borimo", kazao je desni bek srpskog kluba.

Crveno-beli primaju malo golova, a Stojković je istakao igru celog tima.

"Naš učinak pokazuje da se kao ekipa svi odlično branimo. Cela ekipa igra odličnu, timski organizovanu odbranu i to je ključ dobrih rezultata.







Moramo da shvatimo da kada se takmičimo sa najboljima potrebno je da postoji balans defanzive i ofanzive, a mislim da smo ga mi postigli i verujem da ćemo kroz određene akcije i tranzicije se odlično pokazati u defanzivi i ugroziti mrežu Parižana.







Nećemo smetnuti s uma da mi nemamo poraz već osam meseci", rekao je Stojković.

Utakmica između Zvezde i Pari Sen Žermena igraće se u sredu od 18.55 na stadionu Park prinčeva u prestonici Francuske.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stojković pred PSŽ: Nemamo poraz osam meseci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2018

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković, pred gostovanje Pari Sen Žermenu u Ligi šampiona, podsetio je da njegov tim ne zna za poraz osam meseci i da će pokušati da se pokaže u pravom svetlu i protiv velikog favorita...Poslednji put prvak Srbije izgubio je 21. februara u Moskvi od CSKA (1:0) kada...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.