FMP prokockao +11 u 4/4 u prvom kolu kvalifikacija za FIBA LŠ

Izvor: B92, 27.Sep.2023, 17:44

FMP prokockao +11 u 4/4 u prvom kolu kvalifikacija za FIBA LŠ

Košarkaši FMP Železnika poraženi su od Varezea 73:71 na kvalifikacionom turniru za plasman u FIBA Ligu šampiona koji se održava u Antaliji.

Italijanski sastav slavio je poenima Olivera Hanlana četiri sekunde pre kraja utakmice i tako eliminisao srpski tim iz dalje borbe za prolaz u grupe.

Tim iz Železnika je propustio veliku šansu jer je u više navrata imao dvocifrenu prednost, poslednji put početkom 4/4 kada je razlika bila 11 poena (63:52).

Ulsedio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je potom najslabiji period meča po "Pantere" i napadački najbolje izdanje Varezea danas, koji je tu odlučujuću deonicu završio u svoju korist rezultatom 24:11.

Junak Varezea Oliver Hanlan meč je završio sa 13 poena.

Uz njega, najzaslužniji za pobedu bili su još Šon Mekdermot sa 17, Davide Moreti sa 12 i nekadašnji centar brojnih NBA klubova Vili Kuli Stajn sa 13.

Kod FMP- a bolji od ostalih danas su bili Aleksa Stepanović sa 15 poena, Bojan Subotić sa 13 i Džordan Voker sa 12 poena.

Utakmici je inače prisustvovao legendarni argentinski košarkaš Luis Skola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši FMP poraženi od Varezea u kvalifikacijama za LŠ

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2023

Košarkaši FMP poraženi su danas od italijanskog Varezea 73:71 u četvrtfinalu kvalifikacionog turnira za plasman u grupnu fazu FIBA Lige šampiona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.