FINALNI TURNIR LIGE ŠAMPIONA: Barseloneta prvi POLUFINALISTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 18:10

FINALNI TURNIR LIGE ŠAMPIONA: Barseloneta prvi POLUFINALISTA

Savladali su tim iz Hrvatske.

Vaterpolisti Barselonete su se plasirali u polifinale Lige šampiona. Oni su u Beogradu na zvršnom turniru  posle velike borbe savladali Juga iz Dubrovnika koji je bio oslabljen neigranjem Lorena Fatovića – 11:9 (1:1, 4:4, 4:2, 2:2).

Golove za Barselonetu postigli su: Luke Pavilard i Unai Lara po tri, Alberto Munariz i Felipe Perone po dva, Migel De Toro jedan. Dušan Matković nije uspeo da se upiše u listu strelaca, a Agire je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 10 odbrana.

Strelci za Jug postigli su bili: Marko Žuvela tri, Maro Joković dva, Toni Mozara, Hrvoje Zvono, Konstantinos Kakaris, Matijas Biljaka po jedan. Toni Popadić je imao 11 odbrana.

Momci iz Katalonije će u polufinalu igrati protiv pobednika meča Novi Beograd - Olimpijakos. Drugi finalista će biti određen posle duela Pro Reko - Ferencvaroš i Breša Vuljagmeni.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.