FIBA platila Galatasaraju 350.000 za ulazak u Ligu šampiona

Izvor: B92, 07.Jun.2020, 12:35

FIBA platila Galatasaraju 350.000 za ulazak u Ligu šampiona

Galatasaraj je odlučio da napusti EKA i Evrokup i preseli se u FIBA gde će igrati Ligu šampiona.

Nastavlja se "rat" FIBA i ECA oko evropskih klubova.

Galatasaraj je poslednji u nizu timova koji su odustali od Evrokupa i preselili se u FIBA Ligu šampiona, a kako se prenosi oni su za to finansijski kompenzovani.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Omer Čansever, član upravnog odbora Galatasaraja, izjavio je da je turski velikan od FIBA dobio 350.000 evra za potpisan petogodišnji ugovor vezan za učestvovanje u tom takmičenju.

Podsetimo, FIBA je tražila da i beogradski Partizan učini isto, ali su oni odlučili da ostanu u Evrokupu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Galatasaraj potpisao DUGOGODIŠNJI ugovor sa Ligom šampiona! Evo koliko su dobili novca!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020

Galatasaraj definitivno u Ligi šampiona...FIBA Liga šampiona izdvaja ozbiljne količine novca kako bi privolela jake klubove da se takmiče, a jedan od njih jeste i Galatasaraj...Turski velikan je potvrdio da će učestvovati u Ligi šampiona, a dogovorena je saradnja na 3 godine, uz mogućnost saradnje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.