Euforija u Liverpulu: Hiljade dočekale prvaka Evrope!

Izvor: Mondo, 02.Jun.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euforija u Liverpulu: Hiljade dočekale prvaka Evrope!

Ogroman broj navijača pozdravio igrače i stručni štab osvajača Lige šampiona. Pogledajte fotke i snimke iz Engleske.

Euforija!

Navijači Liverpula izašli su u nedelju na ulice svog grada i pozdravili ekipu Jirgena Klopa - nove šampione Evrope.

Na čelu sa nemačkim stručnjakom i kapitenom Džordanom Hendersonom, "Redsi" su u popodnevnim satima sleteli na aerodrom i odmah se "ukrcali" u otvoreni autobus, kojim su pošli u grad - u centar >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << velike žurke.

Sa "ušatim" peharom u jednoj, a šampanjcem u drugoj ruci, igrači i trener Liverpula oduševljeni su mahali navijačima, otpozdravljali na njihova klicanja i zajedno pevali šampionske pesme.

Velikan sa Enfilda postao je u madridskom finalu šesti put šampion Evrope i Klop je odmah posle utakmice u to ime "obradio" poznati pop hit i prepevao ga u "Let's talk about SIX" ("Hajde da pričamo o ŠEST").

Bez dileme, to će biti jedan od hitova parade, u kojoj učestvuju hiljade i hiljade navijača...

We're away. Plenty of Reds are already out across the city to see the Champions of Europe. #SixTimespic.twitter.com/Ww9n7KikFH

— Liverpool FC (@LFC) 02. јун 2019.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.