El klasiko sad u Ligi šampiona

Izvor: S media, 27.Apr.2011, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"El klasiko" sad u Ligi šampiona

Posle okršaja u Primeri i Kupu kralja na red je došao i duel Real Madrida i Barselone u Ligi šampiona.

Abramovič želi da vrati Murinja!

Igrači Reala bacali Murinja kao lutku VIDEO

Gvardiola dogovorio dolazak u Inter!?

Barselona: Murinjo nikada, Gvardiola zauvek!

Najveći problem Žozea Murinja, trenera Real Madrida, biće u tome što neće moći >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da računa na suspendovanog Rikarda Karvalja, koga će zameniti Raul Albiol koji je skrivio penal i dobio crveni karton u prvenstvenom "El klasiku" pre deset dana.

Đozep Gvardiola, trener Barselone,je kao i Murinjo u prvenstvenom meču prošle subote odmarao većinu prvotimaca. U redovima Katalonaca će zbog povreda izostati bekovi Adrijano i Erik Abidal, ali i Maksvel. Prinudno će uz levu aut liniju da igra tek oporavljeni kapiten Karles Pujol, dok će uz Džerarda Pikea u odbrani biti Serhio Buskets ili Havijer Maskerano.

Posebnu glavobolju Gvardioli zadaje Andreas Iniesta koji je na treningu povredio mišić i krajnje je neizvesno da li će moći da zaigra od prvog minuta.

Uvertira u "El klasiko" je za trenere dva kluba bila već sinoć kada su Gvardiola i Murinjo započeli novi verbalni rat.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.