Ekskluzivno na MONDU: Pregled Lige šampiona!

Izvor: Mondo, 13.Apr.2016, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivno na MONDU: Pregled Lige šampiona!

Gledali smo sjajan fudbal u Madridu i Mančesteru, a MONDO vam kao i posle svakog kola Lige šampiona donosi pregled ovih mečeva. Uživajte u majstorijama!

Dva su prošla - još dva!

Utorak veče je rezervisan za Ligu šampiona, a u mečevima koji su se igrali u Mančesteru i Madridu, saznali smo i prva dva učesnika polufinala najjačeg klupskog takmičenja na svetu.

To će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Real Madrid i Mančester siti!

"Kraljevski klub" je uspeo da pred svojim navijačima na "Santjago Bernabeu" nadoknadi minus od dva gola koja je Volfsburg stekao nedelju dana ranije, pa je sa tri pogotka neverovatnog Kristijana Ronalda došao do novog polufinala Lige šampiona. Već posle 17 minuta fudbala Real je "anulirao" prednost nemačke ekipe, a da utakmica ne ode u produžetke Kristijano Ronaldo je postigao i treći gol za prolazak Reala u 77. minutu.

U Engleskoj je viđen samo jedan gol - ali i podjednako zanimljiva utakmica!

Mančester siti je ostvario svoj prvi prolazak u polufinale Lige šampiona, a za to se pobrinuo Kevin de Brujne koji je na petnaestak minuta do kraja utakmice fantastično šutirao i savladao Kevina Trapa za veliko slavlje na "Etihadu". Sitiju je odgovarao i remi bez golova, ili 1:1, ali su u ovom meču zaslužili da postignu gol i uspeli i da promaše penal.

MONDO vam ekskluzivno donosi sve šanse i golove sa ovih mečeva. Uživajte!

Real Madrid - Volfsburg 3:0 (2:0)

/Kristijano Ronaldo 16, 17, 77/

Izvor: Telekom Srbija

Mančester siti - Pari sen Žermen 1:0 (0:0)

/De Brujne 76/

Izvor: Telekom Srbija
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.