Ekonomac dočekuje Smederevce (ponedeljak, 21h)

Izvor: KGsport.info, 11.Feb.2013, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomac dočekuje Smederevce (ponedeljak, 21h)


U okviru 10. kola Prve futsal lige Srbije, fudbaleri Ekonomca odmeriće danas snage sa ekipom Smedereva, u kragujevačkom „Jezeru“.
Ekonomac je apsolutni favorit u ovom meču, a sutrašnja pobeda je imperativ izabranicima trenera Ivana Božovića, obzirom da im ekipa Naisusa, posle pobede nad gradskim rivalom Kopernikusom, opasno diše za vratom.
U prvom delu sezone „studenti“ su rutinski odradili gostovanje u Smederevu i pobedili sa 3:0, tako da pred domaćom publikom ne bi trebalo da imaju puno problema, pa se očekuje nova, ubedljiva pobeda aktuelnog šampiona.
Iako je meč između Ekonomca i Smedereva planiran da počne u 19 časova, zbog poznate situacije oko finala Kupa Radivoja Koraća, početak meča je pomeren u 21 sat.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Ekonomac pobedio!

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2013, 10:50

Ekipa malog fudbala Ekonomac pobedila je ekipu Smedereva u okviru 10. kola Prve Futsal lige Srbije.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.