ERAKOVIĆ NAJAVIO POVRATAK: Igraću za Zvezdu u Ligi šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2023, 09:13

ERAKOVIĆ NAJAVIO POVRATAK: Igraću za Zvezdu u Ligi šampiona

Emotivno pismo dojučerašnjim saigračima.

Jedan od najvernijih navijača Crvene zvezde protiv Jang bojsa koji će meć gledati putem TV ekrana biće Strahinja Eraković.

Doskorašnji štoper crveno-belih otišao je u Zenit, ali je mislima i dalje na “Marakani”. U otvorenom pismu putem Mozzart sporta pružio je podršku prijateljima iz Zvezde iz dalekog Sankt Peterburga.

- Iskreno da vam kažem ne sviđa mi se samo jedna stvar. Na vezi sam ja sa Beogradom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čujem sa sa poznanicima, drugarima, vidim da su svi nekako prežalili Jang Bojs. To je ono naše, kao ko su oni. Vi, što ste igrali sa mnom, sigurni ih nećete potceniti, jer su Švajcarci odličan tim i nisu slučajno u Ligi šampiona. Ali na Marakani se vi pitate. Uvek je bilo tako i protiv Brage, Rendžersa... I mene ljudi pitaju da li ćemo i sa koliko razlike pobediti. To ne mogu da znam, ali isto tako znam da možete da im napravite ozbiljne probleme, ako igrate visok presing i ono što smo radili na priprema u Rusiji. Brzi ste napred, pokazali ste to protiv Mančester Sitija. Ne znam šta bih vam rekao. Gazite ih visokim presingom od prvog minuta, za ostalo će se pobrinuti Delije.

Eraković je još jednom pokazao da mu je grb Crvene zvezde ostao urezan iznad srca.

- Kad- tad ću biti kao vi i odigrati meč u Ligi šampiona za Zvezdu. Tek mi je 22 godine, nemam 40 pa da se pomirim sa tim da se neću izjednačiti sa nekima od vas – emotivno se obratio dojučerašnjim saigračima Eraković.

Deul Crvene zvezde i Jang bojsa na programu je u sredu u 21 čas.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.