Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 15:55

EPILOG TUČE: Bosanac IZBACUJE Manea iz tima Bajerna?!

Neverovatan slučaj...

Minhenski Bajern je izgubio prvi meč četvrtfinala Lige šampiona (3:0), ali je sve u klubu više zaboleo Maneova pesnica u lice saigrača Sanea, izazvana nesuglasicama u toku susreta na Etihadu.

Mane se izvinio celom timu zbog nesvakidašnjeg gesta, ali nemački mediji pišu da ga čeka drastična kazna. Senegalcu preti da bude suspendovan na nekoliko utakmice ili čak odstranjen iz tima!

Konačnu odluku doneće direktor Hasan Salihamidžić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajedno sa ostatkom uprave kluba, uz naravno finansijsku kaznu, piše Skaj sport. Mane jeste u četvrtak prisustvovao treningu ekipe, bio čak i nasmejan, ali neće mu preko ovakvog ponašanja olako preći u bavarskom velikanu.

Situacija u Bajernu je haotična poslednjih nedelja jer je smenjen trener Julijan Nagelsman za Tomasa Tuhela, ispao je iz Kupa Nemačke, a smeši mu se isto i iz Lige šampiona, pa mu ostaje borba za titulu gde jednostavno "mora".

Na sve se nakalemio ovaj incident Sanea io Manea, koji je letos Liverpulu plaćen 40 miliona evra, ali nije ispunio očekivanja.

Sponzor vesti Lige šampiona – sportska kladionica Meridian

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.