EFEKAT BAHAR: Zvezda najzad dovela DUGOGODIŠNJU želju! Mnogo će značiti u Ligi šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 13:34

EFEKAT BAHAR: Zvezda najzad dovela DUGOGODIŠNJU želju! Mnogo će značiti u Ligi šampiona

I to jeftino.

Sve je dogovoreno - Edmund Ado potpisaće ugovor sa Crvenom zvezdom. Subotičkom Spartaku sleduje 400.000 evra. Utanačeni su i ostali detalji saradnje i u toku dana trebalo bi da bude ozvaničen transfer veziste iz Gane na stadion "Rajko Mitić".

Afrikanac je zimus stigao u Spartak Ždrepčevu krv. Iako je i ranije bio na radaru šampiona Srbije iznenada je skrenuo u Suboticu, uz potencijalnu šansu da već od leta zaduži crveno-beli dres.

Odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 16 utakmica za subotički tim, postigao gol i sa statusom reprezentativca Gane najavio da će biti pojačanje za ekipu Baraka Bahara.

Usput, Ado ima iskustvo igranja u Ligi šampiona, sa Šerifom, što je u ovom trenutku stručnom štabu Crvene zvezde biti preko potrebno.

Iskustvom, imenom i reprezentativnim statusom od veziste rođenog 2000. očekuje se da bude pojačanje šampiona Srbije.

Zvanična promocija Edmuda Ada na stadionu “Rajko Mitić” očekuje se do kraja nedelje.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena zvezda dovela novo pojačanje za Ligu šampiona: Ado zaobilaznim putem stigao u Ljutice Bogdana

Izvor: Danas, 21.Jun.2023

Edmund Ado, 23-godišnji vezni fudbaler koji je proteklu polusezonu proveo u subotičkom Spartaku, potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštio je klub iz Ljutice Bogdana.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.