Dzeko pod upitnikom za Real

Izvor: Mondo, 27.Nov.2018, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dzeko pod upitnikom za Real

Napadač Rome Edin Džeko zbog povrede mišića bi mogao da propusti večerašnju utakmicu protiv Real Madrida u Ligi šampiona, prenose italijanski mediji.

Foto: Gulliver/Getty images, Paolo Bruno

Rimska "vučica" će od 21 čas (TV Arena sport) dočekati "kraljevski klub" na svom "Olimpiku" u bici za prvo mesto u Grupi G s obzirom da pred utakmicu petog kola dele lidersku poziciju sa devet osvojenih bodova.

Sa pet golova i četiri asistencije dosad, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kapiten Bosne i Hercegovine je najzaslužniji za uspehe Rimljana ove sezone u evropskoj eliti, ali bi dvoboj sa Madriđanima mogao da propusti zbog povrede.

U pitanju je povreda mišića, koju je zaradio na treningu u ponedeljak, prenose mediji u Italiji.

Tridesetdvogodišnji centarfor je ključni igrač u ekipi Euzebija Di Frančeska, koji će doneti konačnu odluku da li će Džeko zaigrati protiv Reala.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džeko pod upitnikom za Real

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2018

Napadač Rome Edin Džeko zbog povrede mišića bi mogao da propusti večerašnju utakmicu protiv Real Madrida u Ligi šampiona, prenose italijanski mediji...Rimska "vučica" će od 21 čas dočekati "kraljevski klub" na svom "Olimpiku" u bici za prvo mesto u Grupi G s obzirom da pred utakmicu petog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.