Džeko: Sudija mora da ima petlju da dosudi penal protiv Barse (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2018, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeko: "Sudija mora da ima petlju da dosudi penal protiv Barse" (video)

"Dijamant" iz Bosne smatra da je "vučica" zaslužila više poštovanja od arbitara, aludirajući na dva nedosuđena penala.

Roma je poražena sa 4:1 na 'Nou kampu'  i najverovatnije završila učešće u Ligi šampiona u četvrtfinalu, mada je pitanje kakav bi rezultat bio pred revanš na 'Olimpiku' da je sudija dosudio penal posle kontakta između Semeda i Džeka na samom početku utakmice.

Napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 'đalorosa' je posle utakmice rekao šta misli o toj spornoj situaciji.

"Sudija je morao da bude hrabar da bi dosudio penal protiv Barselone. Mi smo zasluženo došli do četvrtfinala i mislim da smo zaslužili više poštovanja." izjavio je Džeko.

Inače, glavni arbitar Makeli je mirne duše mogao da dosudi penal za Romu i u finišu prvog poluvremena, budući da je Umtiti bio sa obe noge u svom šesnaestrcu kada je faulirao Peleginija. Ipak, Holanđanin je procenio da je kontakt bio izvan šesnaesterca.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rimljani horski - "UEFALONA"

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2018, 09:48

Mediji u prestonici ogorčeni, kao i igrači. Pitanje je šta bi se dešavalo, niko ne dovodi u pitanje da je Barselona bolja, ali i to da sudije nemaju poštovanja za njene rivale....Rimski mediji preteruju kao i obično, ali svejedno, u jednoj stvari su u pravu, kao i obično u Evropi, protiv Barselone...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.