Izvor: KGsport.info, 01.Jun.2011, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva meseca odmora za “studente“

I praktičnom proslavom treće po redu titule u svojoj 11 godina dugoj istoriji, fudbaleri Ekonomca stavili su tačku na izuzetno uspešnu sezonu koju je pored šampionskog trofeja okarakterisao i izvanredan nastup u Ligi šampiona, najbolji koji je do sada imao jedan tim iz Srbije. Još pre kraja prvenstva, uprava kragujevačkog kluba je sa kompletnim igračkim kadrom, potpisala nove četvorogodišnje ugovore, što znači da se ovom timu izuzetnu veruje, u situaciji kada će u bliskoj budućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << ambicije biti veće, pogotovu na međunarodnoj sceni. Zato i ne treba očekivati prevelike promene tokom leta, što je uostalom potvrdio i prof. dr Veroljub Dugalič, čelni čovek kragujevačkog kluba.
Treba istaći i gest Žike Paunovića, vlasnik Turističke agencije Indeks turs, koji je celokupnoj ekipi darivao desetodnevno letovanje na crnogorskom primorju. Posle odmora koji je počeo, kako nas je obavestio trener Ivan Božović, pripreme za novu sezonu planirane su za 1. avgust, a već u septembru pored početka nacionalnog takmičenja, Kragujevčane očekuje i prvi turnir Lige šampiona.

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Ergić viđen na Marakani, pregovori ili samo poseta?

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Jun.2011, 05:14

Ivan Ergić je stigao do Marakane! Bivši reprezentativac Srbije i potencijalni novajlija u timu Crvene zvezde za sledeću sezonu viđen je ispred zdanja u Ljutice  Bogdana nekoliko časova pre nego što je u Skupštini Beograda počela proslava 20 godina od osvajanja Kupa šampiona.. . Da li je bio...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.