Drogba želi trofej LŠ sa Galatom

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Feb.2013, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drogba želi trofej LŠ sa Galatom

Jedan od najboljih afričkih igrač svih vremena Didije Drogba rekao je da mu je cilj da sa Galatasarajem osvoji trofej u Ligi šampiona.
Došao sam u klub kako bi postali prvaci Evrope. Galatasaraj je veliki klub, ne samo u Turskoj, već i u evropskim okvirima. Ove sezone već su izborili osminu finala LŠ, a ja bih voleo da drugu godinu zaredom osvojim taj trofej – rekao je Drogba turskim medijima.
Drogba je prošle sezone u dresu Čelsija postao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << prvak Evrope, a Plavci su u finalu, posle penala, savladali minhenski Bajern.
Fudbaler iz Obale Slonovače je prvi deo ove sezone proveo u kineskom Šangaju, a sa Galatasarajem je potpisao ugovor na godinu i po dana.
Pored Drogbe, istanbulski klub je u ovom prelaznom roku već doveo jednog poznatog internacionalca, Holanđanina Veslija Snajdera iz Intera.
Za turski klub još od ranije igraju i Felipe Melo, Johan Elmander, Emanuel Ebue i Fernando Muslera.




Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cilj - pehar LŠ u Istanbulu

Izvor: RTS, 07.Feb.2013

Nakon što je doneo pehar Lige šampiona Londonu, Drogba bi hteo da to isto uradi i u Istanbulu. "Došao sam u klub kako bi postali prvaci Evrope", rekao je Drogba turskim medijima...Jedan od najboljih afričkih fudbalera svih vremena Didije Drogba rekao je danas da mu je cilj da sa Galatasarajem osvoji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.