Dortmund bez Sanča na Siti, Rojs i Humels pod znakom pitanja

Izvor: B92, 13.Apr.2021, 21:59

Dortmund bez Sanča na Siti, Rojs i Humels pod znakom pitanja

Fudbaleri Borusije Dortmund dočekuju u sredu 14. aprila od 21 čas Mančester siti u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona.

U prvom meču, odigranom prošle nedelje, Siti je slavio sa 2:1.

Fudbaler Borusije Dortmud Džejdon Sančo nije spreman za revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester sitija. Pod znakom pitanja su i nastupi Marka Rojsa i Matsa Humelsa.

"Imamo nekoliko povređenih igrača, videćemo ko će moći da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igra. Džejdon nije imao dovoljno vremena, neće igrati. Rojs i Humels su zamenjeni u subotnjem meču (protiv Štutgarta)... Situacija je takva kakva je, više volim da pričam o rešenjima nego o problemima. Pokušaćemo da na teren izvedemo ekipu sa kojom možemo da pobedimo", rekao je trener ekipe iz Dortmunda, Edin Terzić.

On je dodao i da veruje da njegov tim može da nadoknadi zaostatak od jednog gola.

"Bila bi neverovatna priča da pobedimo Mančester siti i stignemo do polufinala Lige šampiona uprkos problemima koje imamo. Verujemo u to, ali samo verovanje neće biti dovoljno. U prvoj utakmici smo pokazali da možemo da igramo protiv vrhunskog tima. Izgubili smo i sada moramo da postignemo gol. Samo odbrana neće biti dovoljna", poručio je Terzić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gvardioline dileme pred meč u Dortmundu

Izvor: B92, 14.Apr.2021, 11:50

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda i Mančester sitija igraju od 21 čas na Signal Iduna parku revanš meč četvrtfinala Lige šampiona...Englezi su zahvaljujući golu Fila Fodena u poslednjem minutu dobili prvi meč rezultatom 2:1 i pokušaće da sačuvaju prednost...Ipak, menadžer Pep Gvardiola ima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.