Dobre vesti za Redse!

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2020, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti za "Redse"!

Uskoro još jači.

Fudbaler Liverpula Fabinjo rekao je danas da očekuje da se uskoro vrati u ekipu i da je vrlo samouveren po pitanju povratka na teren.

"Vežbam s loptom već sada i vrlo sam samouveren u vezi s povratkom. Mislim da ću uskoro moći da zaigram, ali videćemo s medicinskim osobljem", rekao je Fabinjo, prenosi goal.com.

On je upitan kakve su mu šanse da zaigra u Ligi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šampiona protiv Atletiko Madrida, na šta je odgovorio da će "biti tamo".

Fudbaleri Liverpula i dalje nižu pobede u Premijer ligi i veoma su blizu osvajanju titule, ali Fabinjo ističe da sezona još nije gotova i da moraju da nastave u istom ritmu.

"Možemo osvojiti titulu, ali još nismo šampioni. Na dobrom smo putu, ono što smo do sada uradili je neverovatno, ali moramo tako da nastavimo. Uprkos povredama, nastavljamo da igramo na visokom nivou, imamo samopouzdanja i nadam se da se nećemo zaustaviti", kazao je Fabinjo.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fabinjo očekuje brzi povratak na teren

Izvor: B92, 13.Jan.2020, 00:02

Fudbaler Liverpula Fabinjo rekao je danas da očekuje da se uskoro vrati u ekipu i da je vrlo samouveren po pitanju povratka na teren..."Vežbam s loptom već sada i vrlo sam samouveren u vezi s povratkom. Mislim da ću uskoro moći da zaigram, ali videćemo s medicinskim osobljem", rekao je Fabinjo,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.