Derbi pripao Gladbahu, neizvesnost za LŠ! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020, 20:29

Derbi pripao Gladbahu, neizvesnost za LŠ! (video)

Pobeda Borusije!

Borba za Ligu šampiona i dalje traje, tamo će igrati Bajern i Borusija iz Dortmunda, najverovatnije Lajpcig i još jedan klub.

Taj jedan će se tražiti između Menhengladbaha i Leverkuzena, a prvopomenuti tim je večeras na svom terenu bez publike savladao ekipu Volfsburga sa 3:0.

Već u 11. minutu Jonas Hofman je uspeo da postigne gol nakon pasa Embola za 1:0, a na drugoj strani 11 minuta kasnije Klaus propušta veliku priliku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Nova kazna za Volfsburg u 30. minutu, ovoga puta je Ginter poslao loptu u kazneni prostor, Hofman je uspeo da pogodi za veliku prednost.

Imala je Borusija još jednu šansu preko Embola, a onda i 3:0. Lars Štindl uspeva da se dobro snađe u kaznenom prostoru i da postavi konačan rezultat.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gladbah ne odustaje od Lige šampiona

Izvor: RTS, 16.Jun.2020

Fudbaleri Borusije iz Mehengladbaha savladali su ekipu Volfsburga sa 3:0 u meču 32. kola Bundeslige. . Nakon dva vezana poraza od ekipa Frajburga i Bajerna, tim Borusije iz Mehengladbaha upisao je bitnu pobedu u borbi za poziciju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.