Derbi na Enfildu, Barselona u Lionu

Izvor: RTS, 19.Feb.2019, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derbi na Enfildu, Barselona u Lionu

Utakmicama Liverpul – Bajern i Lion – Barselona nastavlja se takmičenje u Ligi šampiona. Oba meča počinju u 21.00, a kretanje rezultata pratite na našem portalu.
Jedan od derbija osmine finala Lige šampiona i dvomeč posle koga će jedan od fudbalskih velikana, nažalost, ispasti iz daljeg toka takmičenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Liverpul će ozbiljno biti oslabljen u okršaju sa minhenskim Bajernom, a to se pre svega odnosi na odbranu. Redsi će igrati bez Van Dajka i Lovrena, pa će na mestu štopera prinudno igrati Fabinjo, dok će sa druge strane izostati Roben, Miler, Boateng i Toliso. Bez obzira na sve, očekujemo fantastičnu fudbalsku predstavu.
Ekipa Liona nije poražena u grupnoj fazi takmičenja pa ni Barseloni neće biti lako. Ipak, Katalonci su veliki favoriti i teško da će dozvoliti neko iznenađenje.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

KLOPA MUČE ŠTOPERI: Liverpul s nemačkim stručnjakom dočekuje Bajern u Ligi šampiona

Izvor: Večernje novosti, 19.Feb.2019

Van Dajk i Lovren ne igraju, Fabinjo u srcu odbrane. Barsa u Lionu ŠLAGER osmine finala Lige šampiona gledaćemo večeras na čuvenom "Enfildu" gde Liverpul dočekuje Bajern. Ovaj duel u evrokupovima sigurno nema tu tradiciju kao neki drugi, ali nosi posebnost zbog Jirgena Klopa,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.