Der Klasiker za Tadićevog saigrača! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Apr.2019, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Der Klasiker" za Tadićevog saigrača! (video)

Velikani nemačkog fudbala zainteresovani su za istog fudbalera.

Kako prenosi nemački "Sport", Bajern iz Minhena i Borusija Dortmund će se tokom leta boriti za potpis fudbaler Ajaksa Hakima Zijeha.

Sjajni Marokanac je još jednom potvrdio svoj kvalitet, ove sezone je u Erediviziji upisao 15 golova i 10 asistencija, dok je u Ligi šampiona na dva gola i jednu asistenciju.

I prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezona je vladalo ozbiljno interesovanje za njegove usluge, ali bi ovo leto moglo da bude presudno u njegovoj karijeri.

Bajern je navodno uspostavio zvanične kontakte sa čelnicima Ajaksa oko potpisa Zijeha, dok je Borusija bila brža, oni su čak poslali i ponudu za usluge marokanskog veziste.

Ipak, nisu samo velikani iz Bundeslige zainteresovani za fudbalera Ajaksa, kako Zijeha prate i timovi iz Premijer lige, konkretno Arsenal, Everton, Lester i Čelsi.

Procenjuje se da bi njegova vrednost mogla da bude od 35 do 50 miliona evra, što bi, čini se, za igrača njegovih kvaliteta svaki od pomenutih klubova mogao da priušti.



Očekuje nas pakleno leto, posebno će pune ruke posla imati sportski direktor Ajaksa Mark Overmars, kako bi "Kopljanici" mogli da ostanu bez pola rostera.

De Jong je već u Barsi, De Liht je sve bliži Kataloniji, Taljafiko i Van de Bek su mete brojnih klubova iz Španije i Engleske, Barsa prati i Onanu, dok ni sudbina Dušana Tadića nije sasvim poznata.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.