Del Pjero: Titula je draža zbog ispadanja iz lige pre šest godina

Izvor: Blic, 08.Maj.2012, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Pjero: Titula je draža zbog ispadanja iz lige pre šest godina

Kapiten i legenda Juventusa Alesandro del Pjero izrazio je zadovoljstvo zbog najverovatnijeg odlaska iz kluba sa titulom šampiona Italije.

Del Pjero je priznao da za njega "Skudeto" ima poseban značaj zbog onoga što se desilo 2006. godine.

"Svake godine startujem u klubu sa ciljem da budemo najbolji. Nekad se to ne desi, u poslednje vreme je tako bilo često, ali ova titula je najslađa zbog 2006. godine", rekao je Del Pjero aludirajući na izbacivanje Juventusa u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Seriju B zbog nameštanja utakmica.

Juventus ima šansu da osvoji duplu krunu jer će 20. maja u finalu Kupa Italije igrati protiv Napolija.

"Ostaje nam da odigramo taj meč, obradujemo navijače još jednom, a posle toga ćemo razgovarati o mom statusu u klubu", rekao je Del Pjero, kome su čelnici "stare dame" poručili da ne računaju.

Povezane vesti: Del Pjero: Opraštam se od dresa Juventusa u finalu Kupa Materaci: Šokiran sam ponašanjem Juventusa prema Del Pjeru Juventus se već odrekao Del Pjera, sprema mu se oproštajni meč Del Pjero pred odlaskom iz Juvea: Prolazim kroz najteže trenutke u karijeri Del Pjero: Gol Laciju jedan od najvažnijih u karijeri
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.