Izvor: MozzartSport.com, 06.Apr.2021, 23:37

De Brujne: Trebalo je još neki gol da damo, znamo da je 2:1 nezgodan rezultat

"Šteta što su izjednačili na 1:1, kaže Belgijanac

Mančester Siti je uspeo da dobije prvi meč protiv Borusije Dortmund s 2:1 u okviru četvrtfinala Lige šampiona, a mnogo toga Pep Gvardiola može da zahvali Kevinu De Brujneu.

Belgijanac je postigao prvi gol, suštinski je asistirao asistentu kod drugog gola, akcija je bila njegova ideja, tako da je kreirao trijumf koji daje Građanima prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pred revanš.

Ipak, De Brujne smatra da je njegov tim trebalo da postigne još neki pogodak.

"Videli smo način na koji su igrali. Zista su dobri sa loptom. Pravili su nam tako probleme povremeno. Bilo je poteškoća u prvom poluvreemenu. Verovatno je trebalo da postignemo više golova, ali jasno je da je šteta što su se vratili na 1:1. Dešava se. Naša reakcija je bila dobra. Odlično je što smo pobedili. Iako znamo da je 2:1 nezgodan rezultat. U najmanju ruku imamo prednost pred revanš", rekao je De Brujne.

Učestvovao je De Brujne kod pobedonosnog gola i pomogao Filu Fodenu da postane heroj.

Zapravo je Foden treći najmlađi Englez koji je dao gol u četvrtfinalu Lige šampiona. Ispred njega su samo Alan Smit koji je 2001. godine dao gol za Lids i Teo Volkot kada je bio strelac za Arsenal 2009. godine.

"Pogledao sam pre nego što sam dobio loptu, kako bih dobio sliku šta se događa. Sezona je počela u ovom ritmu i ne staje od septembra. Neverovatan niz utakmica, ali je tim dobro odreagovao. U dobroj smo situaciji i pomalo smo privilegovani jer se borimo za svaki trofej", rekao je De Brujne.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.