De Brujne: Ova medalja ne određuje moju karijeru VIDEO

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 03:19

De Brujne: Ova medalja ne određuje moju karijeru VIDEO

Belgijski fudbaler Kevin De Brujne sumirao je utiske pred novinarima miks zoni, nakon što je po prvi put u karijeri osvojio Ligu šampiona.

Igrači Mančester sitija su se zaneli u slavlju pa su tako pred predstavnike medija izašli dobrano iza ponoći po lokalnom vremenu.

Jedan od njih je bio i De Brujne, koji nije znao kako da definiše svoja osećanja.

"Zvuči dobro. Ne znam, trenutno sam bez pravih reči. Sjajno je, ne znam šta bih rekao", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je na startu De Brujne i potom dodao:



"Bila je teška utakmica. Mislim da smo tokom većeg dela držali kontrolu, oni su imali nekoliko šansi pri kraju. Kada pogledate, nismo izgubili niti jednu utakmicu u Ligi šampiona. Čak i da utakmica nije bila najbolja, uradili smo ono što smo morali i to je razlika u odnosu na pre dve godine."


Kada je napustio igru zbog povrede, mogao se primetiti kako daje savete igračima pored terena.

"Hteo sam da pomognem ekipi na ovaj ili onaj način. Imao sam povredu i morao sam da izađem, ali sam hteo da pomognem timu na bilo koji način. Mislim da sam uradio ono što sam morao", ističe iskusni vezista.

Kao i 2021. protiv Čelsija, ponovo je morao da napusti igru pre vremena. Nema sreće u finalima sa tim.



"Mučim se dva meseca sa povredom. Još od utakmice sa Bajernom u gostima. Propustio sam dosta utakmica od tada jer su bile u pitanju sve manja pucanja, ali danas sam otkinuo do kraja. Nisam mogao da nastavim. Tim je uspeo da se snađe i odradi svoj posao",
kaže De Brujne koji još uvek nije upoznat sa stanjem povrede.

"Ne znam šta je plan. Odradićemo snimke verovatno ove nedelje. Sigurno ću propustiti obaveze u nacionalnom timu što je šteta jer sam trebao da upišem 100. nastup."

Upitan od strane novinara, odgovorio je da ova medalja ni u kom slučaju ne određuje njegovu karijeru.



"Borio sam se tokom čitave karijere da osvojim ovu medalju, ali i dalje ne mislim da ona određuje moju karijeru. Pomaže, ali ne sudim o svojoj karijeri samo prema ovoj utakmici. Znam ko sam i srećan sam i ponosan zbog toga. Ako uradiš ono što moraš, treba da budeš ponosan na sebe bez obzira na sve",
jasan je De Brujne.

Na kraju je otkrio da je za sve zaslužna njegova žena.

"Ne znam zašto je moja žena rekla da ću u avgustu osvojiti Ligu šampiona. Rekla mi je da ne brinem i da ću je osvojiti. Naposletku je malo i šteta jer je bila u pravu", zaključio je De Brujne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.