Da proslavimo početak? Besplatni fantazi Lige šampiona!

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da proslavimo početak? Besplatni fantazi Lige šampiona!

Jasno, uzećete Mesija, Suareza i Kuna. I mi ćemo, što da se lažemo, prijavite se, napravite tim za večeras i izađite na crtu. Ovo je naša ekipa!

Juče smo pričali o predlozima, dali vam teme za razmišljanje, da obnovite gradivo možete ovde,  sada ćemo konkretizovati neke ideje, napraviti tim za utorak.

Kocka je bačena, pozivamo vas na "Prvenstvo šampiona", besplatno je, dovoljno je da se registrujete na fantasynova.rs i da napravite tim.

Obezbeđene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su novčane nagrade, nema ni čekanja da stvari "prenoće", kako smo rekli juče, u pitanju je samo utorak veče, osam utakmica, odnosno šesnaest timova iz kojih bi trebalo da izaberete igrače.

GOLMAN

Ovde dolaze jasno u obzir golmani favorita u večerašnjim utakmicama, ali oni su poput Nojera (8.60) ili Ter Štegena (8.20) skupi. Izgleda da se Nemac vraća na gol Barselone, mi savetujemo da razmislite o Oblaku (7.60) ili ako verujete u PSŽ, Areoli (6.60) koji je najavljen danas pre Kevina Trapa (7.40).

ODBRANA

Defanzivci su skupi, treba štedeti za napad, ovo nisu laki izbori.

Kulibali (7.80) iz Napolija nije loša opcija, verovatno nas na "Republici" u Kijevu čeka velika bitka između Dinama i Napolitanaca, mnogo duela, pa bi štoper čija cena vrtoglavo raste mogao da donese dosta poena.

Uparićemo ga sa Godinom (8.00), verujemo da nije potrebno posebno da objašnjavamo kvalitete Urugvajca.

Ko se ne plaši rizika, za odbranu može da uzme Kimpembea (7.20) iz Pari Sen Žermena, ili nešto skupljeg Markinjoša (7.60).

Mi smo se na kraju odlučili za Šveđanina Lindelofa (7.40) iz Benfike, ako Portugalci sačuvaju mrežu protiv Bešiktaša, ovaj mladi igrač bi mogao da se isplati.

VEZNI RED

Što se veznih igrača tiče, hajde da krenemo od Rahima Sterlinga (8.40). Nije toliko skup, bio je tih u gradskom derbiju, ali je pre pauze bio u velikoj formi, možda to pokaže večeras protiv Gladbaha.

Dodaćemo i Busketsa (8.00), verovatno će dobiti dosta duela na sredini, a doneti i bodove na tačne pasove.

Uparićemo ga sa još jednim fudbalerom Katalonaca, Inijestom (9.20). I njega je Luis Enrike odmarao protiv Alaveša u senzacionalnom porazu, sigurno će početi meč.

Imamo i lufta da četvorku na sredini zatvorimo sa Vidalom (9.60) koji je skup, ali dobija dosta duela, uz to ubacuje se iz drugog plana i neretko je strelac.

NAPAD

Tu nema puno priče, Mesi (12.40), Suarez (11.20) i Kun (10.40).

Sva trojica nisu počela za vikend, Kun je bio suspendovan, gladan je golova.

I Barselona i Siti će napasti rivala, ne umeju da igraju drugačije, pa u ovakvim situacijama nema previše razmišljanja, stavimo tri najbolja napadača i nadamo se vatrometu.

Ovo je naš tim:

Vidimo se na fantasynova.rs, sve znate, otvoren je veliki broj takmičenja za večeras, ono besplatno je "Prvenstvo šampiona", obezbeđen je nagradni fond, pa izvolite.

Srećno!
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.