DŽAJI PUNO SRCE: Ovo je veliki USPEH! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽAJI PUNO SRCE: Ovo je veliki USPEH! (FOTO)

Crveno-beli se plasirali u grupnu fazu Lige šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde obezbedili su mesto u grupnoj fazi Lige šampiona što je, bez dileme, najveći klupski uspeh od osvajanja evropske i svetske krune, počertkom 90-tih.

ZBOG ZVEZDE HRVATI PUCAJU OD MUKE: Smetala im koreografija Delija (VIDEO)

BORJAN: Hvala Cicanu, mi smo u Ligi šampiona, a oni u Ligi Evrope (VIDEO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Svedok oba istorijska rezultata bio je Dragan Džajić, legenda kluba sa Marakane, koji se posle remija (2:2) na „Red bul areni“ sa Salcburgom zadovoljno osvrnuo na poslednji podvig izabranika Vladana Milojevića.

TRENER SALCBURGA OČAJAN: Bili smo BOLJI. Ne znam šta su nam URADILI. Ovo boli, SVI PLAČEMO! (FOTO)

- Naporan rad mora da donese ovakve rezultate. Neophodno je da budemo malo umereniji, ovo je veliki uspeh, ali i podstrek šta treba klub da radi u budućnosti – naglasio je Džajić.

Lepo zvuči - Zvezda je u Ligi šampiona! #fkcz #czv #ucl pic.twitter.com/7swT78jr4B

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) August 30, 2018

Pretili su Austrijanci da potope snove miliona Zvezdaša, ali je u samo nekoliko desetina sekundi šampion Srbije učinio naizgled nemoguće.

- Posle prvog poluvremena sam mislio da nemamo nikakve šanse. Salcburg nas je pritisao na pravi način, igrao je izvanredno, ali je Zvezda pokazala sposobnost da se izdigne iz pepela i tako treba da nastavimo. Najvažnije je da smo ušli u Ligu šampiona, materijalni momenat je vrlo bitan, ali i sportska injekcija koju je klub dobio uspehom – rekao je počasni predsednik Crvene zvezde.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.