DONEO JE ZVEZDI LIGU ŠAMPIONA, SADA IMA NOVI KLUB: Aleksa Vukanović potpisao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 15:39

DONEO JE ZVEZDI LIGU ŠAMPIONA, SADA IMA NOVI KLUB: Aleksa Vukanović potpisao!

Ostao je upamćen po golu Jang Bojsu.

Bivši fudbaler Crvene zvezde Aleksa Vukanović potpisao je ugovor sa katarskim UM Salamom.

Krilni napadač je do februara nosio dres kineske Meižu Hake, ali uprkos odličnim igrama nije dogovorio nastavak saradnje sa tim klubom.

Ako uspe sa novom ekipom da u narednom periodu ispuni zacrtani cilj Vukanović će dobiti još jednu godinu ugovora u Dohi.

Vukanović je igrajući u Crvenoj zvezdi ostao upamćen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po golu Jang Bojsu na stadionu “Rajko Mitić”, koji je doneo drugi put plasman srpskom klubu u Ligu šampiona.

Tokom karijere fudbaler je nastupao za ČSK iz Čelareva, Bačku i potpuno se afirmisao u Napretku iz Kruševca pre selidbe u “Ljutice Bogdana”.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.