DELIJE SU OVO ČEKALE: Sjajna vest za Zvezdu pred PSŽ

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2018, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIJE SU OVO ČEKALE: Sjajna vest za Zvezdu pred PSŽ

Duel drugog kola Lige šampiona na programu je trećeg oktobra.

Napredak, Mladost Lučani, pa PSŽ. Fudbaleri Crvene zvezde imaju težak raspored, tri važne utakmice u sedam dana, koje bi mogle da im odrede dalji tok sezone.

Ekipa Vladana Milojevića uspešno je preskočila gostovanje u Kruševcu, a u subotu će na stadionu „Rajko Mitić“ dočekati neugodne Lučance. Dobra vest za crveno-bele >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da se kapiten Vujadin Savić oporavio od povrede zbog koje je propustio 158. večiti derbi i duel sa Napretkom i već je spreman za takmičarske utakmice. Iskusni defanzivac biće, dakle, na raspolaganju stručnom štabu za meč drugog kola Lige šampiona protiv PSŽ-a u Parizu.

Već protiv Mladosti u startnih 11 bi mogao da se vrati i Nenad Krstičić, koji je takođe propustio utakmicu sa Napretkom zbog prehlade.

Duel Zvezde i Mladosti na programu je u u subotu od 20.30 časova, a meč crveno-belih i PSŽ-a u Parizu igraće se u sredu, trećeg oktobra, od 18.55 časova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.