DA JE JOŠ DVA MINUTA OSTALO 2:1 SVE BI BILO DRUGAČIJE: Dragović i Ivanić se oglasili nakon poraza u Lajpcigu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2023, 23:29

"DA JE JOŠ DVA MINUTA OSTALO 2:1 SVE BI BILO DRUGAČIJE": Dragović i Ivanić se oglasili nakon poraza u Lajpcigu!

Treće kolo Lige šampiona...

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su, reklo bi se, solidnu utakmicu u Nemačkoj protiv Lajpciga, gde su poraženi rezultatom 3:1 u okviru 3. kola grupne faze Lige šampiona. Jedini pogodak za aktuelnog šampiona Srbije postigao je Marko Stamenić, dok su na drugoj strani pogađali David Raum, Ćavi Simons i Dani Olmo.  Nakon meča se obratili su se, kapiten srpskog kluba Aleksandar Dragović, i Mirko Ivanić.

-  Utisak je, svaka čast momcima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Borili smo se, ne znam da li su bili toliko bolji. Moglo je bolje, Primili smo tri gola. Ali, opet, svaka čast momcima. Igrali smo na sve ili ništa. Da je još dva, tri minuta bilo 2:1, možda bismo mogli. Ovo je Liga šampiona. Ne možemo 90 minuta da budemo bolji od Lajpciga. Igraju Bundesligu. Mogu samo da ponovim, svaka čast momcima. Borićemo se u revanšu svih 90 minuta - istakao je kapiten šampiona Srbije.

Mirko Ivanić istakao je da ostaje žal za ovim porazom.

- Ostaje žal. Borili smo se koliko smo mogli, imali smo svoje šanse i nismo ih iskoristili. Ostaje žal. Žal za propuštanim šansama, za ove ljude koji su došli da nas bodre. Oni su kažnjavali nas, a ne mi njih, to je presudno. Ovo je ipak Liga šampiona, igrali smo protiv Mančester sitija, znamo gde smo. Igraćemo u Beogradu, borićemo se.

Beogradska Crvena zvezda dočekuje Lajpcig, 7. novembra na stadionu "Rajko Mitić", u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.