Izvor: Piplmetar.rs, 20.Maj.2023, 02:30

Crveno-crna revolucija? Milan će posle neuspeha promeniti SVE, ovo je redosled poteza!

Dobar si koliko i tvoj poslednji rezultat.
Na svojoj koži oseća to Stefano Pioli trener Milana, ima ugovor do 2025. ali, ako Milan ne stigne u Ligu šampiona, otkaz je izvestan. Naime, „Rosoneri“ su bez otpora eliminisani od gradskog rivala u polufinalu LŠ, teško će u top četiri što će dodatno opteretiti klupsku kasu, pa bi trener, ali i neki igrači mogli da budu žrtvovani.
Na udaru je i Maldini kome se pripisuje loš prelazni rok, iako je on rekao juče da se ne slaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da je De Ketelar na koga je utrošen lavovski deo budžeta promašeno pojačanje. 
Ipak, sledi veliko spremanje, Mirante, Tataručanu, Dest, Bakajoko, Balo Ture, Vranks sigurno odlaze, Ibrahimović razgovara sa Galijanijem da završi karijeru naredne godine u Monci. 
Origi, Rebić i Adli su na prodaju, ali malo je verovatno da oni mogu da unesu neki veliki novac u kasu. Problem je ulaganja, Maldini i Masara, direktorski tandem će opet morati da budu kreativni kao pre dva leta kada su sa malo novca stvorili šampionski Milan.
Ali, ako ode Pioli, ko će biti trener. Neke alternative poput Luisa Enrikea su preskupe, kao i Antonio Konte. Traži se napadač, ponovo se uz imena o kojima smo pisali, tipa Opende iz Lensa pominje Morata, ali on ima ugovor još godinu dana. Pominje se i Skamaka koji se nije snašao u PL, Vest Hem bi ga pustio na pozajmicu sa obaveznim otkupom, ali ovog mladog napadača hoće i Juve. Pomenuti Maldini kaže da Milan nije imao igrače za dva fronta, a otkrio je da su mogli da dovedu Dibalu, ali su se odlučili za De Ketelara. Sada se i Benaser povredio, on je jedan od bitnijih igrača, odsustvovaće do decembra što će dodatno uticati na prelazni rok, moraju da dovedu zamenu. 
Ostaje Rafael Leao, ali svejedno, videlo se ove sezone koliko „Rosoneri“ zaostaju za komšijama, četiri meča, isto toliko poraza, nijedan gol nisu dali Onani.
U nekim analizama se ističe da mnogo nedostaje Kesi koga sada želi Inter, da Milan nije doveo adekvatnu zamenu u veznom redu. Navijači se nadaju da će Real asistirati kod eventualnog dolaska Sebaljosa, kao što je bio slučaj sa Teom Ernandezom i Braimijem, ali to je malo verovatno, milanski tim nema novca.
Sve u svemu, sezona će stati u posl

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.