Crveni karton na debiju za Juventus u Ligi šampiona napunio Kristijanu Ronaldu oči suzama

Izvor: Vesti-online.com, 19.Sep.2018, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveni karton na debiju za Juventus u Ligi šampiona napunio Kristijanu Ronaldu oči suzama

Isključenje u 29. minutu zato što je nemački sudija Brih procenio da je portugalski as udario igrača Valensije na meču na Mestalji.

Kristijano Ronaldo neće po lepom da zapamti svoju prvu utakmicu u Juventusovom dresu u Ligi šampiona. Dobio je crveni karton, a isključio ga je sudija koga mi po lepom nismo zapamtili s Mundijala u Rusiji, onda kada nije dosudio jedanaesterac dok su dva švajcarska odbrambena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << igrača rvačkim zahvatima survala Mitrovića.

Portugalac, kome je to prvo isključenje u vodećem klupskom takmičenju evropskog fudbala, a igra u njemu 16. sezonu (Mančester junajted i Real prethodno), nije lako primio sudijsku neumoljivu odluku. Oči su mu bile pune suza. Em je smatrao da nije načinio prekršaj za isključenje, em mu nije bilo milo što je na takav način debitovao za Staru damu, koja ga je dovela za više od 100 miliona evra ne bi li je ponovo ustoličio na evropski tron.

Cristiano #Ronaldo red card! pic.twitter.com/kExhwAb07S— _Kloppites_ (_Kloppites_) September 19, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

CRy7: Crveni karton na debiju za Juventus u Ligi šampiona napunio Kristijanu Ronaldu oči suzama

Izvor: Vesti-online.com, 19.Sep.2018

Isključenje u 29. minutu zato što je nemački sudija Brih procenio da je portugalski as udario igrača Valensije na meču na Mestalji...Kristijano Ronaldo neće po lepom da zapamti svoju prvu utakmicu u Juventusovom dresu u Ligi šampiona. Dobio je crveni karton, a isključio ga je sudija koga mi po...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.