Crni Real sa zmajem na grudima plaši rivale na gostujućim utakmicama Lige šampiona

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2014, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crni Real sa zmajem na grudima plaši rivale na gostujućim utakmicama Lige šampiona

A sad, nešto potpuno drugačije. Igrali su u zelenim, roze, narandžastim, a od ove sezone i u – crnim dresovima! Fudbaleri Reala su predstavili crnu garnituru sportske opreme koju će, javljaju španski mediji, nositi na mečevima Lige šampiona kad budu gosti.

Zvaničnoj promociji prisustvovali su golman Kasiljas, zatim Marselo, Ćabi Alonso, Hames Rodrigez i Bejl, koji su se pred kamerama i fotoaparatima pojavili u specijalno dizajniranim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dresovima njihovog sponzora Adidasa. Novitet u odnosu na pređašnje dezene je činjenica da će igrači kraljevskog kluba na grudima nositi naslikanog zmaja, rad japanskog kreatora Jođija Jamamota.

Valjda da zaplaše protivnika. Mada, ionako su jaki...

(FOTO: Twitter)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.