Ćorić iz Dinama u Romu za osam miliona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2018, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćorić iz Dinama u Romu za osam miliona

Talentovani hrvatski fudbaler Ante Ćorić danas je kompletirao transfer iz zagrebačkog Dinama u Romu za osam miliona evra.

Ćorić je sa ovogodišnjim polufinalistom Lige šampiona potpisao petogodišnji ugovor, nakon što je danas prošao lekarske preglede u Rimu.

Ovaj 21-godišnji vezista zarađivaće milion evra godišnje na Olimpiku i to bez bonusa, a došao je na insistiranje transfer-maga >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i sportskog direktora Rome Ramona Monćija.

Ćorić je jedan od najboljih mladih fudbalera u ovom delu Evrope, ali je često bio u drugom planu u Dinamu zbog svog temperamenta.

Odigrao je dve utakmice za A tim reprezentacije Hrvatske, ali nije uvršten za Mundijal u Rusiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ćorić iz Dinama u Romu za osam miliona evra

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2018

Talentovani hrvatski fudbaler Ante Ćorić danas je kompletirao transfer iz zagrebačkog Dinama u Romu za osam miliona evra...Ćorić je sa ovogodišnjim polufinalistom Lige šampiona potpisao petogodišnji ugovor, nakon što je danas prošao lekarske preglede u Rimu...Ovaj 21-godišnji vezista zarađivaće...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.