Ceo Begeč bodrio Milana Pavkova, dva gola za ponos

Izvor: RTS, 07.Nov.2018, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo Begeč bodrio Milana Pavkova, dva gola za ponos

Milan Pavkov je obeležio prvu pobedu jednog srpskog kluba u Ligi šampiona. Sa dva gola doneo je radost domaćim ljubiteljima fudbala, a posebno njegovom rodnom selu Begeč, odakle je krenuo u školu fudbala u Novom Sadu.
Stevan Ninkov nije propustio priliku da uživo bodri svog dugogodišnjeg prijatelja Milana Pavkova. Kaže da će mu ovaj fudbalski meč zauvek ostati u sećanju i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zbog atmosfere, Zvezdinog protivnika, a posebno zbog partije koju je prikazao Pavkov.

"Nešto neverovatno. Ne mogu da vam opišem koji je to osećaj. Dva gola za bukvalno sedam minuta, to ne znam da li je iko očekivao. Mi smo se nadali, svi smo bili uz njega, došli da ga bodrimo. Drago nam je zbog njega", kaže Stevan.
Jedina tema prošle noći u Begeču bila je igra Milana Pavkova.
"Svi mi Begečani smo izuzetno ponosni na njegov sportski uspeh i izuzetno smo ponosni na njegovo večerašnje, mogu slobodno reći, probijanje, odnosno ulazak u svetski i evropski fudbal", rekao je Nikola Živanov.
Pavkov je igrao za Radnički, a dok je bio u Vojvodini sarađivao je sa fudbalerom Radovanom Pankovom, koji sada igra u Radničkom iz Niša.
"Videlo se odmah na treninzima – leva, desna, skok da je ozbiljan golgeter i da će da bude ozbiljan igrač. Mnogo mi je drago zbog njega", istakao je Radovan Pankov.
Do sada je selo Begeč bilo poznato po jednom velikom fudbaleru i treneru, Vujadinu Boškovu, a od utakmice Crvena zvezda – Liverpul i po Milanu Pavkovu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.