Čelsiju derbi protiv Sitija, Totenhem prati

Izvor: RTS, 05.Apr.2017, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsiju derbi protiv Sitija, Totenhem prati

Fudbaleri Čelsija pobedili su u derbiju kola ekipu Mančester sitija sa 2:1, i nastavili da grabe ka tituli šampiona Premijer lige. Veliki preokret Totenhema, Liverpul ispustio pobedu protiv Bornmuta, Arsenal lako sa Vest Hemom.

Dvostruki strelac za "plavce" bio je njihov najbolji igrač ove sezone Eden Azar, u 10. i 35. minutu (ispravio se nakon promašenog penala), dok je jedini pogodak za četu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Pepa Gvardiole postigao Aguero u 26. minutu.
Veliku priliku da u poslednjim momentima meča svom timu donese bar bod imao je štoper "građana" Džon Stons, ali je prilično trapavo reagovao potpuno sam na dva metra od gola Kurtoe.
Totenhem je preokretom u samom finišu došao do važne pobede nad Svonsijem u gostima (Rotlidž 11 - Ali 88,  Son 90+1 i Eriksen 90+4), i tako zadržao zaostatak nad Čelsijem od sedam bodova.

Liverpul je ispustio pobedu nad Bornmutom u nadoknadi (2:2), Arsenal je lako izašao na kraj sa gradskim rivalom Vest Hemom (3:0).
Sautempton je sa Tadićem pobedio Milivojevićev Kristal Palas sa 3:1, a Lazar Marković je bio strelac u pobedi Hala nad Midlzbroom od 4:2.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) AZAR PRESUDIO GRAĐANIMA: Čelsi dobio derbi protiv Sitija i napravio ogroman korak ka tituli

Izvor: Kurir, 05.Apr.2017

...Čelsi na vrhu tabele ima 72 boda, sedam više od drugoplasiranog Totenhema, koji je ostao jedini ozbiljan pratilac lidera..Tim Žozea Murinja je i drugi put u sezoni savladao "građane" Pepa Gvardiole Oba gola za pobednički sastav postigao je Eden Azar Belgijanac je doveo Čelsi u vođstvo već...

Nastavak na Kurir...

Dijego Kosta opet „pukao“! Preti mu suspenzija na dva važna meča (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Apr.2017, 09:12

Da li će se kontroverzni napadač izvući?..Sada kada je Čelsi nadomak osvajanja titule i kada je Konteovom timu ostalo da prelomi pitanje šampiona u naredne dva gostovanja Bornmutu i Mančester Junajtedu, Plavci bi mogli da ostanu bez najboljeg strelca i jedinog pravog napadača Dijega Koste...Kontroverzni...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.