Čelsi sa titulom dočekuje derbi protiv Liverpula

Izvor: Blic, 08.Maj.2015, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi sa titulom dočekuje derbi protiv Liverpula

Čelsi je obezbedio titulu šampiona Engleske, ali Žoze Murinjo sigurno neće hteti da se zaustavi na tome, već da dobije sve utakmice do kraja sezone, napravi što veću razliku, a jedan od omiljenih rivala mu je Liverpul, koji bi mogao definitivno da izbaci iz trke za Ligu šampiona. Okršaj je zakazan za nedelju od 17 časova uz direktan prenos na Sport klubu (SK 1).

Crveni su u toj trci samo zahvaljujući poklonima Mančester junajteda, a možda i veće pitanje od toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da li će igrati Evropu i koje takmičenje sledeće sezone, je da li će ih tamo predvoditi Brendan Rodžers. Da li je istrošio sve kredite?

Na prethodnih pet mečeva, Liverpul ima dva poraza, jedan remi i dve pobede.

Ova poslednja protiv KPR nije bila lepa, ali je bila pobeda. I dalje, najveća glavobolja za menadžera Liverpula je napad, pošto su povređeni i Danijel Staridž i Mario Baloteli.

Čelsi ima četiri pobede i jedan remi na prethodnih pet mečeva. Jedini koji su uspeli da izvuku bod protiv njih su fudbaleri Arsenala. Zanimljivo je i to da su tri od tih pet mečeva dobili minimalnim rezultatom.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Formula 1 stigla u Evropu, Alonso se vraća na mesto udesa

Izvor: Blic, 09.Maj.2015, 10:40

Formula 1 dolazi u Evropu i tek sada "počinje" sezona, a svi će krenuti u poteru za Mercedesima na stazi Katalunja za Veliku nagradu Španije uz direktan prenos na Sport klubu (SK 1) u nedelju od 14 časova...Ovo je staza na kojoj se vrši dobar deo predsezonskih testova, tako da niko ne može da se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.