Čelsi propustio šansu da pretekne Liverpul

Izvor: RTS, 09.Maj.2018, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi propustio šansu da pretekne Liverpul

Pretposlednje kolo Premijer lige rešilo je dosta nedoumica, ostala je samo jedna ko ide u kvalifikacije za Ligu šampiona Čelsi ili Liverpul. Čelsi je odigrao nerešeno sa Hadersfildom, 1:1. Totenhem pobedom nad Njukaslom od 1:0 osigurao treće mesto. Lester nadigrao Arsenal sa 3:1, istim rezultatom Siti savladao Brajton.
Čelsi je na svom stadionu porpustio šansu da se domogne četvrte pozicije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kolo pre kraja. Totenhem je uspeo da obezbedi Ligu šampiona. Svonsi otpisan posle boda Hadersfilda. „Plavcima" u poslednjem kolu treba pobeda protiv Njukasla, ali i poraz Liverpila od Brajtona.

Totenhem je na svom stadionu savladao Njukasl sa 1:0. Jedini pogodak delo je Harija Kejna u 51. minutu susreta.
Siti je nadigrao Brajton sa 3:1. Siti je poveo golom Danila u 16. minutu. Brajton je izjednačio četiri minuta kasnije golom Uloa. Novu prednost Sitiju doneo je Silva u 34. minutu, a konačan rezultat postavio je Fernandinjo u 72. minutu.
„Građani" su oborili još jedan rekord, postigli su 105. gol u ovoj sezoni, što je novi rekord Premijer lige. Čelsi je do sada bio rekorder sa 103 postignuta gola u jednoj sezoni (2009/2010).
Lester je na svom terenu nadigrao Arsenal sa 3:1. Lester je poveo u 14. minutu golom Iheanača. Obamejang je izjednačio u 53. Prednost Lesteru vratio je Vardi u 76. minutu iz penala, a konačan rezultat postavio je Mahrez u 90.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.