Čavrić i Borjan preživeli Zrinjski – sledeći rival biće dobro poznat

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 22:28

Čavrić i Borjan preživeli Zrinjski – sledeći rival biće dobro poznat

Fudbaleri Slovana iz Bratislave plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona pošto su dvomeču bili bolji od Zrinjskog iz Mostara.

U prvom susretu bilo je 1:0, a u revanšu 2:2, što je dalje poslalo tim u čijoj startnoj postavi su bili Aleksandar Čavrić i Milan Borjan.

I upravo je bivši mladi reprezentativac Srbije postigao vodeći gol za Slovan u osmom minutu.

Na 2:0 povisio je Zuberu u 66. minutu i činilo se da će Borjan ostati nesavladan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i u drugom susretu.

Međutim, nije tako bilo i najpre je nadu Zrinjskom doneo Barišić u 75. minutu, a onda izjednačenje Ivančić u trećem minutu nadoknade.

Gledali smo dramu u poslednjih nekoliko minuta, igralo se još četiri minuta, ali Mostarci nisu uspeli u potpunosti da preokrenu i izbore produžetke.

Slovan će u trećem kolu sačekati pobednika dvomeča između Šerifa i Makabi Haife, nakon što je moldavski šampion dobio prvi susret sa 1:0.

Biće to prilika za Borjana da ostvari malu osvetu, pošto su oba tima uspevala da eliminišu Crvenu zvezdu sa njim na golu u prethodne dve sezone u borbi za Ligu šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.