Ćavi: Nismo dobro igrali, ali cilj je ostvaren

Izvor: B92, 14.Dec.2023, 13:43

Ćavi: Nismo dobro igrali, ali cilj je ostvaren

Poslednjeplasirani Atverpen se oprostio od Lige šampiona u velikom stilu, pošto je pobedio Barselonu na svom terenu sa 3:2 golom u samom finišu utakmice.

Trener fudbalera Barselone Ćavi rekao je da njegov tim nije dobro odigrao poslednji meč grupne faze Lige šampiona protiv Antverpena, ali je istakao da je ostvaren cilj plasmanom u osminu finala.

Barselona je uprkos porazu takmičenje u grupi završila kao prva u Grupi H i sada čeka žreb za osminu finala u ponedeljak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Bila je to teška utakmica. Igrali su agresivno i bili su dobri u odbrani. Mi nismo igrali dobro, nije nam bilo udobno. Ali prvi cilj je bio da uđemo u osminu finala i sada samo tu. Radujemo se žrebu u ponedeljak", rekao je Ćavi posle utakmice.

Uz Barselonu, iz ove grupe je u nokaut fazu Lige šampiona prošao i Porto koji je u direktnom okršaju bio bolji od Šahtjora sa 5:3.

Na kraju, Barselona i Porto idu dalje sa 12 osvojenih bodova, Šahtjor je sakupio devet i seli se u Ligu Evropa, dok je Antverpen takmičenje završio sa tri boda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.