Ćavi: Imali smo problema sa Ajaksovim presingom

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Nov.2013, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćavi: Imali smo problema sa Ajaksovim presingom

Igrač Barselone Ćavi Ernandes rekao je da se nada kako poraz od Ajaksa u Ligi šampiona, prvi u sezoni, neće negativno uticati na atmosferu u ekipi i formu.
(FOTO: ibnlive.in.com)
Barsa je u Amsterdamu izgubila od Ajaksa sa 2:1, iako je gotovo celo drugo poluvreme imala igrača više.
Nadam se da ovo neće uticati loše na nas. To je naš prvi poraz, videćemo šta će biti. Čeka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nas meč sa Seltikom na Nou Kampu u poslednjem kolu. To je sjajna šansa za pobedu i prvo mesto u grupi – rekao je Ćavi za klupski sajt.
Španski reprezentativac dodao je da je njegovom timu nedostajalo agresivnosti, pogotovo u prvom poluvremenu:
Ajaksov visok presing nam je napravio dosta problema i nismo mogli da preuzmemo kontrolu na terenu. Igrali smo loše prvi deo meča, a to se ne prašta u Ligi šampiona.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Pujol: Gaziće nas rivali ako nastavimo ovako

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2013

Niko se verovatno nije tome nadao ni u Amsterdamu, ali Ajaksova mlađarija uspela je da giganta iz Barselone baci na kolena i očita mu fudbalsku lekciju na kakve su u Blaugrani maltene zaboravili. Međutim, holandski šampion je izvojevao pobedu od 2:1 iako je skoro celo drugo poluvreme igrao sa desetoricom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.