Čarobni Emenike srušio Kneževe, Nikolić je prvi vojnik Legije (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2016, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarobni Emenike srušio Kneževe, Nikolić je prvi vojnik Legije (VIDEO)

Poljski šampion slavio u Slovačkoj protiv Trenčina

Fudbaleri Fenerbahčea pobedili su na svom stadionu ekipu Monaka sa 2:1 u derbiju trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a utakmicu na stadionu Šukru Saračoglu obeležio je fenomenalni Emanuel Emenike.

I uzalud je bilo to što je gol za Monako postigao Radamel Falkao posle dugo, dugo vremena, kada je Nigerijac u dresu Fenera dva puta tresao mrežu.

Drugi pogodak bio je baš >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << spektakularan, jer je u 61. minutu volej udarcem sa 15-ak metara pocepao mrežu rivala iz Monte Karla.

Prethodno je ovaj fudbaler u 39. minutu iskoristio zaista amatersku reakciju odbrane i golmana Monaka i najavio dobar rezultat Fenerbahčea.

Gol koji je dao Falkao u 43. minutu, međutim, svakako je ulio nadu gostima koji će na svom terenu u revanšu ipak imati ulogu blagog favorita.

VIDEO | Salih Uçan'ın harika kontrolü, van der Wiel'in harika ortası, Emenike'nin harika vuruşu: pic.twitter.com/RsFiyFltLT

Nešto manje zanimljiva utakmica viđena je na stadionu u Žilini gde je Trenčin kao domaćin dočekao Legiju i izgubio sa 1:0.

Poljaci su uz dosta prolivenog znoja i uloženog truda opravdali ulogu favorita i napravili značajan iskorak ka evropskoj jeseni makar u Ligi Evrope.

Još jednom se pokazalo koliko je Nemanja Nikolić, Srbin sa mađarskim pasošem dobar golgeter i koliko je važan za igru Legije.

Upravo je on u 69. minutu postigao jedini pogodak na utakmici, posle asistencije Mihala Kuharčika koji je dobro prošao po levoj strani.

LIGA ŠAMPIONA, treće kolo – prvi mečevi:

Astana (Kazahstan) – Seltik (Škotska) 1:1 (1:0)

/Logvinenko 19 – Grifits 78/

Rozenborg (Norveška) – APOEL (Kipar) 2:1 (2:0)

/Gitkjaer 23, Skjelvik 45 – Efrem 67/

Astra Đurđu (Rumunija) – Kopenhagen (Danska) 1:1 (1:0)

/Tešeira 7 – Delanej 64/

Fenerbahče (Turska) – Monako (Francuska) 2:1 (1:1)

/Emenike 39, 61 - Falkao 43/

Trenčin (Slovačka) – Legija Varšava (Poljska) 0:1 (0:0)

/Nikolić 69/

Olimpijakos (Grčka) – Hapoel Ber Šiva (Izrael)

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Pobede Fenerbahčea i Legije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2016

Fudbaleri Fenerbahčea pobedili su danas na svom terenu Monako sa 2:1, dok je Legija u gostima savladala Trenčin sa 1:0, u prvim utakmicama trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona...Dvostruki strelac za Fener bio je Emanuel Emenike, u 39. i 61. minutu, dok je gol za Monako postigao Radamel Falkao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.