Izvor: RTS, 05.Okt.2022, 22:33

Ćabi Alonso novi trener Bajer Leverkuzena

Nekadašnji vezni fudbaler Bajern Minhena, Real Madrida, Liverpula i Real Sosijedada, Ćabi Alonso imenovan je za novog trenera Bajer Leverkuzena.
Nakon što je Herardo Sioan otpušten zbog lošeg početka u Bundesligi i Ligi šampiona na mesto glavnog trenera Bajer Leverkuzena došao je Ćabi Alonso.

Ovo će biti Alosov prvi trenerski posao na mestu glavnog trenera nekog kluba.
Do sada je trenirao omladince Real Madrida kao i omladinski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tim Real Sosijedada.  
Alonso je 2017. godine okačio kopačke o klin, a u plodonosnoj karijeri vezista je osvajao titule Lige šampiona sa Liverpulom i Real Madridom, kao i tri titule Bundeslige i DFB kupa sa Bajernom tokom trogodišnjeg boravka u Minhenu.
Ćabi Alonso je bio deo španskih timova koji su osvajali Svetsko i Evropsko prvenstvo 2010, odnosno 2008. i 2012. godine.
Bajer Leverkuzen trenutno se nalazi na pretposlednjem mestu Bundeslige sa pet osvojenih bodova iz osam odigranih mečeva.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćavi Alonso postao trener, stiže kao lek “Farmaceutima”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Okt.2022, 11:26

Ovo će biti njegov prvi trenerski posao Čuveni španski fudbaler i nekadašnji prvotimac nekoliko evropskih klubova, Ćabi Alonso, postao je novi trener Bajera iz Leverkuzena, objavio je ovaj nemački klub putem svojih javnih glasila. Bajer je prvo otpustio Herarda Sjoana usled loših rezultata u Bundesligi,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.