ČUVAJTE SE ŠVAJCARCI Rasprodate sve ulaznice za Marakanu

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUVAJTE SE ŠVAJCARCI Rasprodate sve ulaznice za Marakanu

Revanš poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Jang Bojsa igraće se pred punim tribinama stadiona “Rajko Mitić”. Kako su javili iz Crvene zvezde, rasprodate su sve ulaznice za ovu utakmicu.
Od 21 igraju Hetafe – Atletik Bilbao, a u kladionici >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.65.
Zvezdaši su požurili i na vreme obezbedili mesto na tribini. Nema sumnje da će Marakana biti ispunjena da poslednjeg mesta, s obzirom na to da su karte rasprodate. Jedino će još članovi kluba u ograničenom roku moći da podignu po jednu ulaznicu za severnu tribinu. Apelujemo na navijače da više ne dolaze na blagajne jer karata više nema. Za vlasnike sezonskih karata rezervacije će važiti do nedelje u 20 sati – piše na sajtu kluba.
Utakmica Crvene zvezde i Jang Bojsa igra se u utorak od 21 sat. Prvi meč u Švajcarskoj je završen rezultatom 2:2. Bolji iz ovog duela ide u Ligu šampiona, a poraženi će da igra u Ligi Evrope.

The post ČUVAJTE SE ŠVAJCARCI Rasprodate sve ulaznice za Marakanu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.