CSKA slavio u Permu sa +61! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2017, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CSKA slavio u Permu sa "+61"! (foto)

Nemilosrdni "Armejci" demolirali su najslabiju ekipu regionalnog šampionata i to na gostovanju.

Parma iz Perma ima samo jednu pobedu u VTB ligi ove sezone, do nove naravno nisu došli protiv aktuelnog šampiona Evrope, koji nije imao milosti.

Naime, CSKA je u Permu slavio sa 55-116 i tako ostvario daleko najubedljiviji trijumf ove sezone.

Prvi kvartal su dobili sa 15 razlike, najavili katastrofu domaćina, ali niko nije mogao da zamisli da će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << baš ovakvih razmera.

Prednost je iz minuta u minut rasla, a onda su "Armejci" potpuno patosirali već grogiranog rivala u poslednjih 10 minuta, kako su taj period dobili sa 10-35.

Ni ovoga puta nije bilo Miloša Teodosića u postavi Moskovljana, dominirao je Vitali Fridzon sa 23 poena, a pratili su ga Voroncevič sa 16, Eron Džekson sa 14, kao i Kajl Hajns sa 10 poena. Svi košarkaši koju su bili u protokolu su i kročili na parket, a svi su se upisali i u listu strelaca.

Kod prežaljene Parme, 13 poena Neljubova, 10 je dodao Dibovski.

Interesantno je i da je ovo bila najposećenija utakmica Parme ove sezone, ujedno i največi debakl.

CSKA defeat Parma 116:55 on Vitaly Fridzon's 23 points pic.twitter.com/NNr69btQAJ

— VTB United League (@VTBUL) 13. април 2017.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

DA LI JE MOGUĆE: Zaprepašćujuće ubedljiva pobeda CSKA u VTB ligi! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Apr.2017

Prvi tim ligaškog dela Evrolige je deklasirao najslabijeg takmičara VTB lige.. . Rezultatom 116:55 je CSKA slavio protiv Parme iz Perma.. Dimitris Itudis je danas odmarao Miloša Teodosića, ali to nije predstavljalo probelm ostalim gračima Moskovljana koji su razbili odbranu Parme.. Najslabiji tim...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.