CRNI NIZ TOTENHEMA: Treći poraz Pevaca, Njukasl u seriji pobeda, Liverpul siguran

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2022, 18:47

CRNI NIZ TOTENHEMA: Treći poraz Pevaca, Njukasl u seriji pobeda, Liverpul siguran

Timu Antonija Kontea visi Liga šampiona.

Fudbaleri Totenhem upali su u ozbiljnu krizu kojoj se trenutno ne vidi kraj. Tim menadžera Antonija Kontea protiv Vulvehtemptona doživeo je treći uzastopni poraz (2:0) pa sad sve dalje deluje i pozicije koja vodi u Ligu šampiona.

Himenez je već u 6. minutu doveo Vulvedrhempton u vođstvo, da bi 12 minuta kasnije već bilo 2:0 za goste posle pogotka Dendonkera. Vulvsi su mogli i sa većom prednošću da odu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na poluvreme, ali je Ljoris spasio Pevce katastrofe. U nastavku je ponovo Himenez pretio, konačno je i Totenhem stvorio šansu, ali je Kejna zaustavio Sa, a Vulvsi su ostvarili važnu pobedu.

Dok je Totenhem u seriji od tri poiraza, Njukasl je ostvario treću uzastopnu pobedu i to protiv Aston Vile 1:0. Jedini pogodak postigao je Kirijan Tripije u 35. minutu iz slobodnog udarca. Nažalost , Tripije je zbog povrede morao ranije da završi meč, ali je Njukasl ostvario pobedu i još viđe se udaljio od zone ispadanja. Liverpul je minimalcem savladao Barnli golom koji je u 40. minutu postigao Fabinjo. Prethodno je Barnli mogao da postigne nekoliko golova, ali je prilike Rodrigeza u 28. i Fegorsta u 31. i 36. minutu uspeo da zaustavi Alison. U nastavku nije bilo mnogo uzbuđenja i Liverpul je osvojio nova tri boda.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.