CR7 progovorio o nadimku Penaldo! I ima poruku za sve koji ga tako zovu!

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2015, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CR7 progovorio o nadimku ''Penaldo''! I ima poruku za sve koji ga tako zovu!

Iako iz sezone u sezonu rešeta mreže i obara golgeterske rekorde u dresu Real Madrida, Kristijano Ronaldo neretko biva osporavan posle svake slabije partije.

Međutim, na brojne kritike je naišao i posle utakmice u kojoj je postigao čak četiri gola, a dva još namestio!

Naravno, u pitanju je sinoćnji meč Lige šampiona između Real Madrida i Malmea na ''Bernabeu'' koji je kraljevski klub rešio u svoju korist sa 8:0.

Posle utakmice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mnogi su se pitali zbog čega je morao da se toliko dokazuje protiv znatno slabijeg rivala, ali Ronaldo pokušava da se na sve to ne obazire previše.

Španski ''Sport'' je s tim u vezi postavio pitanje Ronaldu i kako komentariše dobro poznati nadimak koji su mu kritičari nadenuli.



''Penaldo? Ja sam postigao preko 150 golova za Real Madrid, a svi oni mogu da vide moju statistiku i da odgledaju sve te golove na YouTube kanalima''
, poručio je Ronaldo i takođe odbacio spekulacije da razmišlja o odlasku iz Reala.



''Imam ugovor još dve godine i naravno da ostajem ovde'',
jasan je Ronaldo.

Takođe, najbolji fudbaler Reala prokomentrisao je i jedan komentar fudbalera Barse Đerara Pikea na Tviteru, povodom eliminacije Reala iz Kupa kralja.

''To samo pokazuje da je on ljubomoran na Real Madrid'', zaključio je Ronaldo.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

RONALDO O NADIMKU PENALDO: Pogledajte moje golove na Jutjubu

Izvor: Kurir, 10.Dec.2015

Fudbaler Reala i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo odgovorio je na prozivke protivničkih navijača da je najviše golova postigao sa penala...Ronaldo je prokomentario zašto je dobio nadimak "Penaldo"..."Penaldo? Šta da vam kažem? Koliko sam golova postigao za Real? Pa nisu svi bili sa...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.