ČELSI U MADRIDU: Zidan ima velikih razloga za brigu, IZOSTANCI I NEEFIKASNOST mu more misli

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 09:45

ČELSI U MADRIDU: Zidan ima velikih razloga za brigu, IZOSTANCI I NEEFIKASNOST mu more misli

Španci ipak blagi favoriti.

Stigli smo do polufinala Lige šampiona, a utorak veče pripada ekipama Real Madrida i Čelsija.

Blagi favorit je madridski klub, trinaestostruki šampion Evrope, međutim Tomas Tuhel je Čelsiju doneo novu energiju, taktički deluju stabilno i nikakvo iznenađenje ne bi bilo da odigraju egal sa Špancima ili čak nadigraju domaćine.

Real Madrid i Čelsi večeras (21.00) igraju prvi meč polufinala Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - kako je tekla sezona ni jedni ni drugi nisu bili „viđeni“ u ovoj fazi takmičenja, a sada će jedan od ova dva tima sigurno biti u finalu. Večeras je kvota na keca 2,55, na iks 2,95, a na dvojku 3,05, dok je na GG3+ 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Čelsi.

Real sa većim gubicima ulazi u meč, neće biti Ramosa, Krosa, Mendija, Lukasa i Valverdea, dok će londonskim "plavcima" nedostajati samo Mateo Kovačić.

Ono što dodatno brine Zinedina Zidana jeste velika neefikasnost u poslednjim nedeljama, Real nije postigao nijedan pogodak na tri od prethodne četiri utakmice, što je veliki signal za alarm "Kraljevskog kluba".

Utakmica počinje u 21 čas.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Alis Gudvin, supruga Džermejna Penanta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Duel “odmetnika“, Real i Čelsi u borbi za finale

Izvor: RTS, 27.Apr.2021

Fudbaleri Reala i Čelsija igraju prvi meč polufinala Lige šampiona. Duel u Madridu igra se od 21.00. Tok meča pratite na našem portalu. . Meč do koga je malo falilo da ne dođe. Dvomeč "odmetnika" iz Uefe odlučiće prvog finalistu Lige šampiona. Obe ekipe imaju svoje...

Nastavak na RTS...

NOVA DETONACIJA: Zvezda dovodi pojačanje iz Španije?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021

Na meti crveno-belih...Pored štopera, levog beka i napadača, rukovodstvo Crvene zvezde želi da u letnjem prelaznom roku angažuje i još jednog proverenog vezistu...Real Madrid i Čelsi večeras (21.00) igraju prvi meč polufinala Lige šampiona - kako je tekla sezona ni jedni ni drugi nisu bili „viđeni“...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.